Dilluns 20 de maig de 2024
|
10:02 H
AM.- Il·lustracions per no frenar l'activitat a Bonaventura Riberaygua

Les obres del nou edifici d'Andorra Telecom, NODE, que es van iniciar a finals del mes de gener s'allargaran durant dos anys, i en conseqüència, les afectacions a veïns i comerciants de l'avinguda Bonaventura Riberaygua. Per aquest motiu, des del comú d'Andorra la Vella i l'empresa de telecomunicacions s'ha posat en marxa un pla per dinamitzar l'avinguda i evitar la davallada de visitants.


08.05.2024, 16.10 h
Economia - Empresa, Urbanisme, Parròquies
Andorra la Vella
E. M.

Foto: E. M.

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González i el responsable del programa NODE d'Andorra Telecom, César Marquina, visitant les il·lustracions per poder dinamitzar el carrer Bonaventura Riberaygua.

Foto: E. M.

El vicepresident de l'associació Riberaygua i Travesseres, Trajano de las Heras, amb una de les il·lustracions.

Foto: E. M.

Una de les il·lustracions a la tanca de les obres de l'edifici NODE.

Foto: E. M.

El responsable del programa NODE d'Andorra Telecom, César Marquina, amb la il·lustració del trencalòs.

Foto: E. M.

El cònsol major del comú d'Andorra la Vella, Sergi González; el responsable del programa NODE d'Andorra Telecom, César Marquina; i el vicepresident de l'associació Riberaygua i Travesseres, Trajano de las Heras, conjuntament amb membres de l'associació durant la presentació de les il·lustracions.


El vicepresident de l'associació Riberaygua i Travesseres, Trajano de las Heras, explica el nivell de vendes que tenen els comerciants de la zona durant l'any i com les obres afecten aquest paràmetre. D'igual manera, menciona que encara que les obres tinguin una durada de dos anys, valoren favorablement la iniciativa.

El cònsol major del comú d'Andorra la Vella, Sergi González, explica com va sorgir la iniciativa dinamitzadora i els motius que els van portar a fer-la.

El cònsol major del comú d'Andorra la Vella, Sergi González, explica els motius pels quals finalment no es van traslladar les obres de l'edifici NODE.

El responsable del programa NODE d'Andorra Telecom, César Marquina, explica per què s'ha dut a terme la iniciativa dinamitzadora per part de la companyia telefònica.

El responsable del programa NODE d'Andorra Telecom, César Marquina, explica els objectius principals de la iniciativa conjunta.

El responsable del programa NODE d'Andorra Telecom, César Marquina, explica en quin punt està l'obra de la nova seu social.

El responsable del programa NODE d'Andorra Telecom, César Marquina, menciona tot el procés de creació i pensament creatiu de les il·lustracions.

El vicepresident de l'associació Riberaygua i Travesseres, Trajano de las Heras, agraeix les accions a Andorra Telecom i el comú d'Andorra la Vella.