Divendres 03 de maig de 2024
|
00:08 H
Encamp transportarà els més petits a un món màgic amb el musical infantil ‘Viatge a Oz’

Encamp.- La sala de festes del complex d’Encamp es transformarà el pròxim dia 12 de maig, a les 16 hores, en una porta cap a un món imaginari, ple de personatges fantàstics i una història com mai abans explicada. Arriba a la parròquia el musical infantil ‘Viatge a Oz’, de la companyia Trencadís, destinat als més petits, i als no tan petits. Una representació plena de llum, color i, sobretot, música, i tot plegat envoltat per una de les històries més famoses de la història del cinema i la literatura. Un dels grans clàssics, que ve triomfant en totes les seves adaptacions des de la seva creació l’any 1900.

Les entrades per veure ‘Viatge a Oz’ es posen a la venda el proper dilluns 22 d’abril a partir de les 9 hores, al web comuencamp.ad a un preu de 5 euros pels infants fins a 12 anys, i 10 euros pels adults.

Sinopsi

Dora fa uns dibuixos meravellosos. A més dels vistosos camps de roselles, li agrada pintar divertits espantaocells, originals castells de llaunes de conserva i graciosos peluixos de lleó. Els companys de col·legi sempre al·lucinen amb els seus dibuixos, però el dia que va arribar la Cèlia, la professora nova, va descobrir que aquestes làmines semblaven tretes d'un llibre molt especial. Aquell dia, just quan estaven a punt de sortir de classe, va arribar un tornado inesperat que els va fer atrinxerar a l'aula. Només seria una hora. Dues, com a màxim... Fins que passés el perill i poguessin tornar a casa. I, què podien fer per a entretenir-se? Llegir la història dels dibuixos de la Dora? La força del tornado ens transportarà a un món imaginari, amb paisatges meravellosos i personatges fantàstics que encarnaran les inseguretats de la Dora per a demostrar-li que, si ho desitja de veritat, res pot impedir-li aconseguir el seu somni.

L’espectacle compta amb la direcció de Jose Tomàs Chàfer, amb text i lletra de Josep Mollà i la música original de Carlos Mansa i Vanessa Gil. Una producció, a més, de la qual hi ha un total de 22 professionals al darrere per portar-la a terme, i damunt de l’escenari, per posar la cirereta de tot plegat, hi haurà els actors i actrius Mary Porcar (Dora), Àngel Crespo (Álex, Munchkin, Home de Llanda, Habitant d’Oz i Mico Alat), Alicia Miota (Totó, Celia, Glinda, Mico Alat, Corb, Habitant d’Oz i Mag d’Oz), Jose Terol (Dani, Munchkin, Espantaocells, Habitant d’Oz i Bruixa de l'Oest) i Adrián Romero (Richi, Munchkin, Totó, Lleó, Corb, Porter d’Oz i Mico Alat).


19.04.2024, 16.04 h
Cultura
Encamp
Redacció

Foto: Comú d'Encamp

Una imatge de l'espectacle ‘Viatge a Oz’.