Dilluns 20 de maig de 2024
|
11:02 H
AM.- Conveni entre els Serradells i el CN Sant Andreu perquè els socis puguin fer servir les respectives instal·lacions

El comú d'Andorra la Vella i el Club Natació Sant Andreu han signat aquest dijous un conveni de col·laboració que permetrà els socis del centre esportiu Serradells i els del club barceloní gaudir, mútuament, de les respectives instal·lacions esportives.


09.05.2024, 13.09 h
Esports
Andorra la Vella
M. F.

Foto: M. F.

Representants del comú d'Andorra la Vella i del CN Sant Andreu, moments abans de la roda de premsa en què s'ha presentat el conveni.

Foto: M. F.

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González i el president del CN Sant Andreu, Àngel Bernet, en la signatura del conveni.

Foto: M. F.

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González i el president del CN Sant Andreu, Àngel Bernet, en la signatura del conveni.

Foto: M. F.

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González i el president del CN Sant Andreu, Àngel Bernet, després de la singatura del conveni.

Les nedadores del CN Sant Andreu Jèssica Vall i África Zamorano i el director tècnic del Club Natació Sant Andreu, Jordi Jou.


El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, detalla les xifres de socis dels dos centres esportius i la voluntat de crear sinergies.

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, destaca que amb el conveni Andorra la Vella es posiciona també com a pol d'atracció per a l'esport.

El president del CN Sant Andreu, Àngel Bernet, destaca als beneficis del conveni.

La nedadora del CN Sant Andreu Jèssica Vall destaca que segurament aquests seran els seus darrers jocs.

Jordi Jou, director tècnic del Club Natació Sant Andreu, vallora la qualitat de l'entrenament en alçada que poden fer a Andorra.

El president del CN Sant Andreu, Àngel Bernet, emfasitza els beneficis d'entrenar en alçada.