Dimecres 19 de juny de 2024
|
00:10 H
Per C. G.
Medi Ambient

Els quatre cònsols majors que conformen la vall del Madriu-Perafita-Claror, Cerni Cairat, Sergi González, Laura Mas i Rosa Gili, han presentat aquest dimarts la programació per a la celebració i commemoració del 20è aniversari de la vall. "L'objectiu és apropar-la a la població" ha comentat la cònsol major d'Encamp a l'inici de la presentació, afegint que "per a nosaltres és molt important que la programació hagi estat treballada per les diferents parròquies que conformen les activitats". Mas ha fet un especial agraïment als col·laboradors de les activitats com Saetde, ONCA, Creand i l'esbart Sant Romà, però en especial a "totes les persones que van contribuir a crear i impulsar la candidatura perquè la vall del Madriu fos declarada patrimoni mundial de la Unesco".

Per Redacció
Economia - Empresa

Andorra Turisme ofereix aquesta setmana una sèrie de trobades amb periodistes espanyols per tal de donar a conèixer l'oferta turística d'estiu del Principat. Concretament, les presentacions es duen a terme a Madrid (dimarts) i Barcelona (dimecres).

Justícia
Per Redacció
Medi Ambient

La Comissió de Seguiment de la Caça s'ha reunit per fixar els períodes hàbils per la temporada de caça 2024-2025. Així, s'ha establert que el període per a la caça menor queda fixat del diumenge 29 de setembre al diumenge 5 de gener del 2025, mentre que per la caça del porc senglar, el període s'allarga fins al 30 de març del 2025. De forma paral·lela, i tenint en compte els resultats obtinguts la temporada passada, s'ha acordat que la temporada de caça del cabirol i del mufló, en terreny cinegètic comú, s'iniciarà el mateix dia que comença el pla de caça de l'isard en terreny cinegètic comú (setmana de l'isard), és a dir, el dia 15 de setembre. L'objectiu d'aquest calendari és fomentar una millor aplicabilitat d'aquests plans.

ANA Economia
ANA, què oferim?