Dijous 25 de juliol de 2024
|
14:34 H
L'AGÈNCIA ANA
|
Presentació:

L'Agència de Notícies Andorrana – ANA es va posar en marxa l'1 de desembre del 2008. Va néixer amb l'objectiu de nodrir els professionals de la comunicació i gabinets de premsa, així com a institucions públiques i empreses privades, de contingut informatiu multimèdia. És a dir, oferir als abonats en els formats de text, àudio, fotografies digitals i imatges de vídeo tota la informació del dia relacionada amb Andorra i l'àmbit geogràfic pirinenc més proper.

Amb el pas del temps, l'ANA s'ha posicionat i consolidat en l'espai de la comunicació d'Andorra. Agilitat i rapidesa en el treball; rigor en el tractament de les informacions; i un equip jove i emprenedor han estat les claus d'aquest indubtable assentament, cosa que ha portat amb ell la necessitat de progressar, de millorar en l'oferta dels serveis que dona, sempre a través de les eines de la tecnologia en el camp de la informació i la comunicació. Igualment l'ANA ha esdevingut per molts dels seus abonats una empresa de comunicació multidisciplinària, separant així l'activitat corporativa de la informativa.

En el terreny internacional, l'ANA té establerts convenis ferms de col·laboració amb l'Agència EFE i amb l'Agência Lusa. A més, des del desembre del 2012 l'ANA forma part de l'European Alliance of News Agencies (EANA) cosa que permet difondre continguts de manera internacional, ja que integra les principals agències de notícies d'àmbit europeu i que té entre els seus objectius el d'assegurar que les agències puguin dur a terme la seva tasca informativa de forma independent i imparcial, a més de promocionar la cooperació i l'intercanvi d'informació entre els seus integrants, al mateix temps que vol oferir un fòrum de discussió professional paneuropeu i d'intercanvi d’experiències.

La societat editora és ANISAU (Agència de Notícies i Informació, SAU).

|
Equip:
Directora:
Maria Cucurull - mcucurull[arroba]ana.ad
Cap de redacció:
Marta Fernàndez - mfernandez[arroba]ana.ad
Redactors i ENG's:
Marc Pérez - mperez[arroba]ana.ad
Elena Martins - emartins[arroba]ana.ad
Claudia Gandara - cgandara[arroba]ana.ad
Mireia Reynal - mreynal[arroba]ana.ad
Lorena Giménez - lgimenez[arroba]ana.ad