Dijous 25 de juliol de 2024
|
15:51 H

AVÍS LEGAL

La societat Agència de Notícies i Informació S.A. (ANISA) és propietària del lloc web www.ana.ad.

L'adreça d'ANISA (d'ara en endavant Agència ANA) és:
Av. Príncep Benlloch, 43, -1, 1
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra
Telèfon: +376 821600
Correu-e: info[arroba]ana.ad

|

1. Condicions d’accés

L’accés al lloc web de l'Agència ANA comporta l’acceptació de les condicions generals d'ús aquí reflectides.

|

2. Condicions d'ús

L'Agència ANA es titular de tots els drets de propietat intel•lectual i industrial de les seves pàgines webs i dels elements que conté. En cap cas s’entendrà que el fet de permetre als usuaris l’accés al lloc web suposa la renúncia, la transmissió, la llicència o cessió, ni total ni parcial, dels dret de propietat intel•lectual, recollits al Capítol II de la Llei sobre drets d’Autor i drets veïns aprovada pel M.I. Govern d’Andorra, aquests drets són propietat exclusiva de l'Agència ANA.

Queda expressament prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, fer segones o posteriors publicacions, carregar arxius, enviar per correu, transmetre, utilitzar, tractar o distribuir de qualsevol forma la totalitat o part dels continguts inclosos al web per a propòsits públics o comercials si no es compta amb l’autorització prèvia expressa i per escrit de l'Agència ANA.

L'usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel•lectual de l'Agència ANA . Podrà visualitzar els elements dels diferents llocs web i inclús imprimir-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui únicament i exclusiva per al seu ús personal i privat. L'usuari ha d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal•lat a les pàgines de l'Agència ANA.

En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web, l'Agència ANA emprendrà les accions civils i penals que corresponguin per perseguir les activitats i conductes descrites.

|

3. Exclusió de garanties i responsabilitat

L'Agència ANA no es fa responsable en cap cas dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es poguessin ocasionar a l'usuari derivats, a títol enunciatiu, d'errors u omissions en els continguts, totalitat, precisió, oportunitat, falta de disponibilitat del portal o transmissió de virus, malgrat s'hagin adoptat totes els mesures tecnològiques possibles per evitar-ho.

Tant l'accés al lloc web com l'ús sense consentiment que pugui efectuar-se de la informació que conté és d'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza i l'Agència ANA no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pugui derivar-se d'aquest accés o ús.

|

4. Modificacionss

L'Agència ANA es reserva el dret a efectuar, sense avís previ, modificacions en el seu web i a canviar-ne, suprimir-ne o afegir-hi continguts i serveis així com a variar-ne la presentació. També es reserva el dret a limitar-ne o impedir-hi l’accés, temporalment o definitivament, sense avís previ.

|

5. Enllaços

En cas d'existència d'enllaços a d'altres llocs webs l'Agència ANA no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i el seu contingut. L'Agència ANA tampoc es responsabilitza de les informacions, opinions i conceptes que s’emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços.

|

6. Enllaços a aquest lloc web

Qualsevol enllaç de tercers a aquest lloc web ha de portar a la seva pàgina principal, i queden prohibits els 'enllaços profunds', el 'framing' i qualsevol altre aprofitament dels continguts de web a favor de tercers no autoritzats.

|

7. Modificacions de les condicions i duració

L'Agència ANA podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, i es publicaran degudament. La seva vigència estarà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.