Dilluns 22 d'abril de 2024
|
05:24 H
'Sold out' de Jordi Troguet amb una representació de la bipolaritat que toca

Encamp.- L'actor Jordi Troguet torna a penjar el 'sold out' a la sala de festes del Complex, on s'ha viscut una nit d'èxit amb la seva obra 'Bipolar'. Una representació que ha aconseguit enganxar el públic des del primer minut, utilitzant la comèdia per treure un riure constant als assistents, barrejada amb una clara realitat social i la conscienciació al voltant d'un tema tan delicat com és la salut mental. Una apologia a la inclusió social d'una persona amb un trastorn de bipolaritat.

Troguet fa servir, doncs, l'humor i la sàtira per tractar un tema tan actual i conflictiu com és la salut mental de les persones. Amb el suport audiovisual i la música en directe, l'espectador ha pogut connectar amb les pors i els deliris del protagonista, tot formant part de l'espectacle. Tampoc ha faltat una apologia als anhels, els somnis i les il·lusions d'una persona socialment marginada, emprat com a motor de força per al canvi i per a la desestigmatització de la salut mental, trencant tabús i posant el focus en les capacitats, i no en les limitacions.

Bipolar ha aconseguit crear una connexió permanent entre els protagonistes i el públic. Ja sigui en l'àmbit moral (amb l'espectador sentint-se identificat amb les pors, inseguretats i tants altres estats d'ànim del protagonista), com en l'àmbit físic i presencial (amb l'espectador formant part de l'espectacle interactuant en alguns efectes d'il·lusionisme mentalisme, hipnosis i telecinesis).

'Bipolar', només el tret de sortida

El teatre és un dels protagonistes d’aquest mes de març. Bipolar és la primera de les tres propostes que es podran gaudir a la parròquia, que continuen divendres vinent amb '7 d’amor: agència matrimonial' i clouran amb 'Andorra' el pròxim 27 de març. Les entrades es poden comprar a la pàgina web www.comuencamp.ad.

 

 


03.03.2024, 12.51 h
Societat, Cultura
Encamp
Redacció

Foto: Comú d'Encamp

La sala de festes del Complex gaudint de l'obra 'Bipolar' de Jordi Troguet.

Foto: Comú d'Encamp

L'actor Jordi Troguet en un moment de la seva obra 'Bipolar' a la sala de festes del Complex.