Dilluns 22 d'abril de 2024
|
05:29 H
Decidida la nova taula permanent del fòrum de la joventut

Andorra la Vella.- Un total de 117 joves del país han validat la nova composició de la taula permanent del fòrum de la joventut d'Andorra en el marc de la celebració de la 17a assemblea jove. La consulta, que ha tingut lloc entre el 17 de febrer i el 2 de març, ha permès renovar i actualitzar els membres de l'òrgan que vetlla pel bon funcionament de l'organisme. Així doncs, s'incorporen com a nous membres de la taula permanent Isabella Vargas, Lisa Cruz, Guillem Tadeo i es mantenen de l'anterior junta Jessica Novais, Joan Jiménez i Adrià Tappi. Al llarg de les pròximes setmanes es decidirà el càrrec que ostentaran a la junta del fòrum.

La celebració de la 17a assemblea jove també ha permès aprovar i ratificar la liquidació de comptes del 2023 amb 75 vots favorables, l'avantprojecte de pressupost del 2024 amb el suport de 74 participants, el pla de comunicació i la taula de salaris del cos tècnic del fòrum, amb 89 i 69 vots positius, respectivament.

Cal recordar que el fòrum de la joventut d'Andorra és una organització de joves i per a joves que defensa els seus drets i intenta generar canvis a la societat, fent arribar la seva veu als espais nacionals i internacionals on es construeixen les polítiques públiques juvenils. Totes les persones joves d'entre 15 i 35 anys que resideixen al pais formen part d'aquest fòrum.


03.03.2024, 13.20 h
Societat
Nacional
Redacció

Foto: Arxiu ANA

Reunió del fòrum de la joventut d'Andorra.