Dilluns 22 d'abril de 2024
|
04:17 H
Fran García: "L'aromateràpia és una manera més de tenir cura de la nostra salut"

Andorra la Vella.- L'aromateràpia és una pràctica mil·lenària que té diferents beneficis, entre ells, la capacitat d'alleujar l'estrès i l'ansietat. De tot això, la firma Rituals en sap i molt i aquest mateix concepte l'ha traslladat en els productes de cura personal. Amb la posada en marxa de la campanya Beauty Days de Pyrénées Andorra, Rituals ofereix una sessió el pròxim 4 d'abril per ensenyar com transformar les rutines diàries en moments plens de significat.

La cura personal s'ha potenciat en els darrers anys, a quin motiu ho atribueix?

L'interès i la preocupació per la cura personal s'ha incrementat en els darrers anys per l’evident necessitat de benestar. Ens agrada veure'ns i sentir-nos plens de vitalitat i salut. El rostre és el mirall de l'ànima, i com a tal és extensible a tot el nostre cos.

Quines són les rutines de cura personal que no hem de passar per alt? 

La neteja suposa una part molt important si volem tenir resultats. Primer de tot, cal netejar bé la pell per preparar-la per l’inici del tractament. Després de la neteja és important fer servir un sèrum o booster per potenciar l’acció específica que necessita la nostra pell. Finalment, caldrà incorporar l’ús d’una crema hidratant o nutritiva per completar la rutina. D’aquesta manera, ens assegurem que la pell obtingui tots els beneficis de manera correcta.

Els productes de Rituals es caracteritzen per ser aromaterapèutics. Quins són els beneficis de l'aromateràpia?

L'aromateràpia és una manera més de tenir cura de la nostra salut. Aquesta consisteix en l’ús d’olis essencials i és un complement ideal per al nostre benestar. El gran avantatge és que ens pot ajudar a mitigar l'estrès, millorar algunes condicions de la pell, etc.

Quin ús cal fer de l'aromateràpia? Es pot utilitzar cada dia? 

A Rituals ens apassiona transformar les rutines diàries en moments plens de significat. Per això, els nostres productes presenten la possibilitat d'aportar energia o relax també a la llar. Per exemple, The Ritual of Jing Relax et sentiràs en calma, amb molta pau interior i amb l’opció Sleep dormiràs profundament i descansaràs molt millor. En el cas de tenir un tractament específic sobre una teràpia convencional, l'ús de productes vinculats a l'aromateràpia ha d'estar subjecte sempre a una prescripció professional, que determini el tipus de producte i la freqüència d'ús.

Quins són els ingredients i beneficis dels productes de la línia Karma de Rituals? 

The Ritual of Karma compta amb els ingredients de flor de lotus i te blanc. El primer ajuda a calmar i cuidar la pell i el segon és ric en aportar antioxidants. A més, la col·lecció compta amb Hydra Boost Complex, que millora el nivell d'hidratació de la pell amb un complex d’ingredients hidratants amb àloe vera i algues. Aquest complex únic ajuda a calmar la pell seca i deshidratada i aporta suavitat i elasticitat.

Hi ha algun tipus de ritual per maximitzar els beneficis dels productes Karma de Rituals? 

Sí. A Rituals treballem amb les tres “p”: preparar, protegir i perllongar. Aquest concepte es tradueix en tenir la pell en perfecte estat abans, durant i després de l'estació estiuenca (i molt especialment a l'exposició solar). Recomanem la utilització d’un exfoliant corporal que ajuda a sanejar i preparar la pell per aprofitar millor la hidratació i la protecció. Farem servir un producte de protecció solar per rebre la vitamina solar amb seguretat i ho combinarem amb una mascareta corporal superhidratant o un aftersun reparador que completi aquesta protecció tot mantenint la hidratació i el bronzejat.


02.04.2024, 10.00 h
Societat, Salut
Andorra la Vella
Redacció

Foto: Pyrénées Andorra

rituals