Dilluns 22 d'abril de 2024
|
04:42 H
Comença l'edició de primavera del 'The Boss fest' amb les actuacions d'Old School, Flutedogs i Freyja

El Tarter.- Aquest divendres va donar el tret de sortida l'edició de primavera de 'The Boss fest', amb les actuacions d'Old School, Flutedogs i Freyja. Una primera vetallada que va oferir grans sensacions i va acollir una notable assistència de públic segons els seus organitzadors. És la segona edició d'un festival que va inaugurar-se amb la seva versió de tardor el novembre passat i que manté una filosofia continuista respecte a l'anterior.

Els organitzadors detallen que el grup Old School va destacar com un dels més sòlids en termes de treball de textures sonores, oferint un espectacle de qualitat que va marcar un excel·lent inici per al festival. D'altra banda, Flutedogs, l'alter ego de l'artista Josu Adanez, va presentar una posada en escena íntima però dinàmica, reflectint el seu caràcter i personalitat.

La nit es va completar amb Freyja i DJ Benne. La banda liderada per Olivia Lara va aportar decibels i energia, creant el moment àlgid de la nit. La formació va interactuar constantment amb el públic, que ballava i cantava al ritme dels grans èxits que omplen el seu repertori. Aquest dissabte serà el torn de Señora Casilda a les 19:00 hores, seguida per les actuacions de Quim Salvat, Makuka i Punkers Love the 80's. La jornada acabarà amb una sessió de DJ Benne.

 


30.03.2024, 13.34 h
Cultura
Canillo
Redacció

Foto: Juli Barrero

Actuació del grup Old School al 'The Boss fest'.

Foto: Juli Barrero

Una altra actuació durant 'The Boss Fest'.

Foto: Juli Barrero

Ambient al restaurant The Boss Apres Ski.