Dilluns 22 d'abril de 2024
|
06:02 H
Un roc de grans dimensions cau a la zona d’horts propera al carrer Gil Torres

Andorra la Vella.- El comú d’Andorra la Vella informa que aquest diumenge a la tarda s’ha produït un despreniment de roques a la zona del carrer Bonavista, sense causar danys personals, però sí afectacions en diversos horts i murs de la zona superior als carrer Gil Torres. El rec del Solà quedarà tancat fins que es netegi la zona.

Aquesta tarda s’ha produït el despreniment d’un roc de grans dimensions a la zona del carrer Bonavista sense causar danys personals. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de set de la tarda, quan la roca s’ha desprès i ha anat caient a gran velocitat per la Canal de Bonavista fins a quedar-se a pocs metres de la zona urbana, on ha quedat fixada.

La caiguda de roques ha afectat una zona d’horts propera i també el Rec del Solà, el darrer tram del qual quedarà tancat fins que es netegi la zona.

La circulació s’ha tallat de manera preventiva als carrers Gil Torres i Bonavista. També quedarà tancat i l’aparcament de Bonavista fins que el cos de Bombers i geòlegs del Govern d’Andorra, que ara fan un reconeixement de la zona, n’autoritzin l’obertura.

Diversos agents de circulació del Comú d’Andorra la Vella i diverses dotacions policials han actuat en l’emergència.


31.03.2024, 19.49 h
Successos
Andorra la Vella
Redacció

Foto: M. R.

El bloc rocós aturat a sobre de l'aparcament Bonavista.

Foto: M. R.

El bloc rocós aturat a sobre de l'aparcament Bonavista.