Dilluns 22 d'abril de 2024
|
05:43 H
Grandvalira acomiada la temporada amb la segona edició del festival Snowrow

Andorra la Vella.- El festival de música electrònica Snowrow, creat per elrow, la marca immersiva més important a escala mundial, en col·laboració amb Grandvalira torna a Andorra per celebrar la seva segona edició del 4 al 7 d'abril.

Després de l'èxit de l'any passat, amb més de 8.000 assistents diaris, els sectors del Pas de la Casa i Grau Roig acolliran de nou aquesta proposta única a Europa, que reuneix música electrònica, activitats de neu, 'après-ski', jocs per a totes les edats, 'secret parties', espectacles, actuacions teatrals, col·lectius creatius i activitats sostenibles amb més de vuit escenaris i 30 DJ. El plat fort serà elrow Festival, que arriba amb un envelat amb capacitat per a 8.000 persones i on es donaran cita DJ internacionals de la talla del reconegut DJ i productor napolità, Marco Carola, el suec Adam Beyer, capità del prestigiós segell Drumcode, i el DJ i productor de Livorno, Ilario Alicante.

Cal destacar que els abonaments del cap de setmana s'han esgotat, però encara queden les últimes entrades de dia, tant per divendres com per dissabte.

Elrow Festival que tindrà lloc de les 16 a les 00 hores el divendres 5 i el dissabte 6, només serà accessible per a majors de 18 que hagin comprat la seva entrada i es farà a la zona principal, amb un escenari interior amb capacitat per 8.000 persones.

A banda de Marco Carola, Ilario Alicante i Adam Beyer, hi haurà convidats més de 40 artistes entre talents de renom mundial i artistes emergents com Andrea Oliva, Arielle Free, Bastian Bux, Daniel Orpi, De La Swing, George Privatti, Guti (Live), Kesia, Latmun, Marc Maya, Mau P, Melanie Ribbe, N!do, Nic Fanciulli, Olive F, Rendher b2b Ale de Tuglie i Toni Varga. També hi estarà representat el talent local amb els artistes Angel de Andrés, Burana, Casi Álvarez, Edu_Art, Laeet, Meiken, Noe Osses, Nyl_on, Patricia Mantovani, Santa Creu, Santi Nocquet, Slidewayz Soundsystem (Ru Ondo & Wild Value) i Vittosky. Una àmplia varietat musical, des del techno més vibrant fins al house i el disco més captivador.

D'altra banda, el festival de dia tindrà lloc del dijous 4 al diumenge 7 en horari d'11 a 16 hores i està pensat especialment per al públic familiar, amb accés gratuït a diferents activitats.


02.04.2024, 14.14 h
Societat, Cultura
Nacional
Redacció

Foto: TONI VILLEN-ELROW

Una imatge de l'Snowrow 2023.