Dimarts 30 d'abril de 2024
|
02:30 H
Escaldes-Engordany acull la 32a edició del Torneig primavera de tenis

Escaldes-Engordany.- El departament d’Esports d’Escaldes-Engordany organitza, un any més, el Torneig primavera de tenis que enguany arriba a la 32a edició. La competició es disputarà a les pistes de tenis del Prat del Roure i donarà el tret de sortida el pròxim 4 de maig. A partir d’aquí, els diferents partits del torneig s’aniran celebrant cada cap de setmana fins a mitjan juny (sempre que la meteorologia ho permeti).

El 32è Torneig primavera de tennis va adreçat als joves tenistes del país de les categories prebenjamí, benjamins, alevins, infantils, cadets i júnior que disputaran partits individuals en categoria femenina i masculina. Cada categoria seguirà el seu propi reglament. L’objectiu d’aquest esdeveniment és fomentar la pràctica esportiva des de la base després d’observar que tot i que hi ha molta afició, aquesta s’està envellint davant altres modalitats esportives que s’hi assemblen.

Les inscripcions per a participar en el torneig tenen un preu de sis euros. Totes elles es poden fer a través del web www.e-e.ad o bé trucant al 890 884.


15.04.2024, 14.13 h
Esports
Escaldes-Engordany
Redacció

Foto: Comú d'Escaldes-Engordany

El cartell que anuncia el torneig.