Dijous 02 de maig de 2024
|
07:24 H
Saps què llegiràs aquest Sant Jordi?

Andorra la Vella.- Fa dies que les llibreries, editors i escriptors andorrans treballen amb la vista posada en Sant Jordi. La maquinària que mou el sector literari fa setmanes que ha posat una marxa més per tenir-ho tot a punt per a la diada. S’acosta el 23 d’abril i arriba l’oportunitat perfecta per endinsar-nos en les històries personals o de ficció que ens proposen els diferents autors. Davant la gran varietat de propostes literàries és possible que encara no tinguem clar el llibre que volem regalar o que ens volem autoregalar. Per això, sempre va bé tenir un llistat de recomanacions literàries i aquesta és la que recomana la llibreria de l’Fnac Andorra, que ja aplica un 10% de descompte en la compra de cada llibre.

Vots de sang de Ludmila Lacueva (Llibres Delicte)

L'escriptora andorrana Ludmila Lacueva arriba amb una nova història del comissari Cerni Llop i l’exbatlle Climent Masoliver. Vots de sang és la quarta entrega d’aquesta saga més negra que Lacueva va iniciar fa sis anys. La trama de la història se situa enmig de la campanya electoral d’unes eleccions comunals que s’hauran de suspendre després que un dels candidats aparegui mort just el dia de les votacions.

El comissari Cerni Llop encapçalarà la investigació per descobrir quins interessos hi ha darrere la mort del polític, a més d’'afrontar una desaparició que el sacsejarà i que farà trontollar la seva vida personal. L’'exbatlle Climent Masoliver l’'ajudarà a connectar amb una Andorra que ja no existeix i junts s’hauran de moure per un país que navega entre els valors tradicionals i els més actuals.

Les aparences enganyen de Melània Vinyals (Llamps i Trons)

La jove escriptora Melània Vinyals s’estrena en aquest Sant Jordi amb Les aparences enganyen. Tot i que fa anys que escriu, aquesta és la primera vegada que s'atreveix a mostrar al públic les històries que plasma sobre el paper. Vinyals ens presenta als Faurat, una família cèlebre i envejada per la seva immensa riquesa i luxós estil de vida. Però darrere d'aquesta façana de perfecció, s’aniran desvetllant trames cadascuna més obscura que l’anterior amb les mentides, la crueltat i, sobretot, la hipocresia com a eixos principals. Frivolitat i superficialitat, però també ràbia i desig de venjança conduiran els personatges per camins tortuosos que convergiran en un retrat descarnat de la seva realitat, obligant-los a preguntar-se què és el més important i què estan disposats a sacrificar.

Amunt i avall de Gabriel Fernández (Anem Editors)

El periodista Gabriel Fernández es presenta aquest Sant Jordi amb el seu cinquè llibre Amunt i avall. Un treball en què Fernández relata amb pèls i senyals les experiències viscudes durant els últims dos anys treballant com a cap de comunicació del Bàsquet Club Andorra.

Ens trobem davant d’un llibre biogràfic en què Fernández descriu les emocions viscudes durant la recta final al club i de com d’atrapat va sentir-se en la que ha estat la feina de la seva vida. En ell també descriu en primera persona com es viu un descens a la LEB Or i un ascens a l’ACB i la relació d’amor odi que ha mantingut amb les xarxes socials.

Liderazgo 19 + 71 d’Ivan Armengod (Profit Editorial)

L’assessor empresarial Ivan Armengod aterra aquest Sant Jordi per donar-nos alguns tips per exercir un bon lideratge. Liderazgo 19 + 71 respon als hàbits i claus que Armengod ha adquirit durant la seva trajectòria professional i que, alhora poden ajudar a construir el nostre propi model de lideratge.

192 pàgines on s'exploren els aspectes més importants per aconseguir un òptim lideratge, des de la importància de la visió, la comunicació efectiva, l'empatia, la presa de decisions i la capacitat d'inspirar i motivar els altres.


19.04.2024, 09.01 h
Cultura
Andorra la Vella
M.G

Foto: Fnac Andorra

Autors andorrans presenten llibre aquest Sant Jordi 2024

Foto: Fnac Andorra

L'Fnac Andorra aplica un 10% de descompte en la compra de llibres per aquest Sant Jordi