Dissabte 27 de juliol de 2024
|
12:42 H
AM.- Campanya "dinàmica i de país" en el retorn dels Campionats del Món de BTT

Els Campionats del Món de BTT tornen nou anys després de la darrera edició al territori, aquest cop, amb una campanya "dinàmica i de país", on s'ha utilitzat un recurs que està a l'abast del nostre dia a dia, la intel·ligència artificial (IA), segons ha declarat el director general de Pal Arinsal i director dels Campionats del Món de BTT, Josep Marticella.


15.05.2024, 17.39 h
Esports
Nacional
E. M.

Foto: E. M.

El director general de Pal Arinsal i director dels Campionats del Món de BTT, Josep Marticella, presentant el programa de l'esdeveniment.

Foto: E. M.

El director de màrqueting dels Campionats del Món de BTT, David Ledesma.

Foto: E. M.

El director de màrqueting dels Campionats del Món de BTT, David Ledesma.

Foto: E. M.

La cònsol major de la Massana i presidenta d’Honor dels Campionats del Món de BTT, Eva Sansa, en un instant del seu discurs.

Foto: E. M.

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, durant el discurs inaugural.


El director general de Pal Arinsal i director dels Campionats del Món de BTT, Josep Marticella, explica la realització de la campanya de màrqueting i el retorn de les primeres entrades venudes en línia.

El director general de Pal Arinsal i director dels Campionats del Món de BTT, Josep Marticella, explica les seves preocupacions en vers a la cita.

El director general de Pal Arinsal i director dels Campionats del Món de BTT, Josep Marticella, explica la importància de la visibilitat internacional d'Andorra en el món de la bici.

El director general de Pal Arinsal i director dels Campionats del Món de BTT, Josep Marticella, explica les xifres que suposa un 'sold-out' i la venda d'entrades.

El director general de Pal Arinsal i director dels Campionats del Món de BTT, Josep Marticella, explica les novetats d'enguany de l'esdeveniment.