Dissabte 27 de juliol de 2024
|
08:05 H
AM.- Les candeles il·luminaran els jardins de Casa Pairal i el violí de JaviLin en la Nit de la Candela 2024

Més d'11.000 espelmes tornaran a il·luminar Ordino el pròxim 20 de juny en l'anual Nit de la Candela, una vetllada ja consolidada on es proposa la combinació de llum de candela amb actuacions musicals, visites a museus i mini espais gastronòmics per redescobrir la parròquia. La cita és "una barreja de propostes que intentem renovar cada any, que sigui diversa i variada perquè la gent pugui venir i repetir" ha esmentat la consellera de Cultura, Mònica Armengol.


10.06.2024, 12.14 h
Cultura
Ordino
E. M.

Foto: E. M.

Un instant de la presentació de la Nit de la Candela 2024.

Foto: E. M.

La directora de banca privada país d'Andbank, Maria Suárez, en un instant de la presentació de la Nit de la Candela 2024.

Foto: E. M.

La cònsol major d'Ordino, Maria del Mar Coma, i la directora de Nord Andorrà, Laura Bonet, en un instant de la presentació.

Foto: E. M.

La directora de Nord Andorrà, Laura Bonet, en un instant de la presentació de la Nit de la Candela 2024.

Foto: E. M.

La consellera de Cultura, Mònica Armengol, i la directora de banca privada país d'Andbank, Maria Suárez.


La cònsol major d'Ordino, Maria del Mar Coma, explica la importància de la cita i els seus col·laboradors, Andbank i Nord Andorrà, per a la continuació de la Nit de la Candela.

La consellera de Cultura, Mònica Armengol, explica la necessitat de renovar les actuacions musicals per fidelitzar als assistents de la Nit de la Candela.

La consellera de Cultura, Mònica Armengol, explica la programació de les actuacions musicals durant la Nit de la Candela 2024.

La directora de Nord Andorrà, Laura Bonet, esmenta la voluntat de col·laboració amb la proposta que permet poder redescobrir la parròquia.

La directora de banca privada país d'Andbank, Maria Suárez, esmenta la voluntat de col·laboració amb la proposta que promou el turisme sostenible, l'oferta gastronòmica d'Ordino i que atorga l'oportunitat a nous artistes.