Dissabte 27 de juliol de 2024
|
08:16 H
Les 'family office' i els beneficis de les plataformes digitals, els eixos temàtics del 25è Cicle EFA

Incidir en la realitat de les 'family office' (les empreses familiars que gestionen patrimoni) i els beneficis que poden comportar per al creixement dels negocis les plataformes digitals. Aquests són els dos eixos sobre els quals reflexionarà el 25è Cicle d'Empresa Familiar Andorrana que tindrà lloc el 20 de juny. Tal com ha destacat el president de l'EFA, Daniel Armengol, la digitalització és important, ja que pot aportar "més seguretat, més resiliència, més agilitat i més innovació" i, per tant, és important que les empreses tinguin presents aquests beneficis.


10.06.2024, 13.13 h
Economia - Empresa
Nacional
M. F.

Foto: M. F.

El president i el secretari tècnic de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Daniel Armengol i Joan Tomàs, en la presentació del 25è Cicle d'Empresa Familiar Andorrana.

Foto: M. F.

El president i el secretari tècnic de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Daniel Armengol i Joan Tomàs, en la presentació del 25è Cicle d'Empresa Familiar Andorrana, aquest dilluns al matí.

Foto: M. F.

El president i el secretari tècnic de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Daniel Armengol i Joan Tomàs, moments abans de la presentació del 25è Cicle d'Empresa Familiar Andorrana.


El president de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Daniel Armengol, destaca els beneficis de la digitalització per a les empreses.

El secretari tècnic de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Joan Tomàs, defensa que la digitalització ha de fer créixer les empreses.

El secretari tècnic de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Joan Tomàs, manifesta que el repte també és tenir una administració digitalitzada.

El president de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Daniel Armengol, fa una crida a l'homogeneïtzació de l'administració.