Dijous 25 de juliol de 2024
|
15:07 H
AM.- Vicco, Stay Homas i l'ampliació de l'horari per als nens, els plats forts de la festa major d'Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany.- Escaldes-Engordany acollirà la festa major del 24 al 27 de juliol, permetent així que no coincideixi amb la de Sant Julià de Lòria. Tot i manifestar des de la Unió Pro-Turisme que la voluntat principal és "arribar a tothom", la novetat més important és l'ampliació d'horari i d'oferta d'activitats per als més petits. La cònsol major del comú d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha destacat que segueixen la mateixa filosofia de sempre, activitats de tots tipus: lúdiques, esdeveniments esportius i concerts, entre altres. Per aquest motiu, tot i ampliar l'horari per als més petits, és una festa pensada per a tots els públics, i el programa inclou propostes per als nens però també per a la gent gran i activitats i actes més tradicionals. D'entre totes les actuacions ressalten grans noms com Vicco i Stay Homas.


08.07.2024, 12.34 h
Societat
Escaldes-Engordany
M. S. / E. M.

Foto: E. M.

Un instant de la roda de premsa de presentació del programa de festa major d'Escaldes-Engordany.

Foto: E. M.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, durant la presentació de la festa major de la parròquia 2024.

Foto: E. M.

El president d'Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany, Jaume Ambor, durant la presentació de la festa major de la parròquia 2024.


So: E. M. / M.S.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, explica quina filosofia general pren la festa major de la parròquia aquest any.

So: E. M. / M.S.

La vicepresidenta la Unió Pro-Turisme, Jennifer Puig, explica la voluntat de tenir artistes andorrans al programa.