Dijous 25 de juliol de 2024
|
15:33 H
AM.- L'ACA crea un equip d'esports digitals femení

L'Automòbil Club Andorra (ACA) ha presentat aquest dimarts un nou equip en 'e-sports' format exclusivament per dones. El Sim Cycling és la nova aposta que fa l'ACA pels esports digitals de simulació, una disciplina que el club ja disposava amb el Sim Racing, però aquest nou projecte destaca per competir en ciclisme i per estar format només per dues esportistes, que són Magalí Salomon i Anna Sonnery. L'objectiu del club és crear referents femenins en el món dels 'e-sports', ja que des de l'entitat han vist que aquesta indústria està dominada per homes.


09.07.2024, 18.23 h
Esports
Nacional
R. S. / M. S.

Foto: M.S.

La presentació del nou equip Sim Cycling, amb Toti Sasplugas, secretari general de l'ACA; i les atletes Magalí Salomon i Anna Sonnery.

Foto: M.S.

Anna Sonnery i Magalí Salomon són les dues atletes que competeixen en el Sim Cycling.

Foto: M.S.

Les dues esportistes entrenant damunt la bicicleta.


La tresorera de l'Automòbil Club d'Andorra, Montserrat Capdevila, parla de la participació femenina dins de la junta de l'ACA club.

La triatlonista resident a Andorra i integrant de l'equip de ciclisme virtual ACA eSports Sim Cycling, Anna Sonnery, parla de la importància de ser una referent per a les nenes i noies.

L'esportista andorrana i integrant de l'equip de ciclisme virtual ACA eSports Sim Cycling, Magalí Salomon, parla de com pot compaginar diverses disciplines.