Divendres 09 de maig de 2025
|
13:06 H
La Ruta de la tapa dona el tret de sortida amb l'objectiu de superar les 9.217 racions de l'any passat i "donar vida" al poble

Sant Julià de Lòria ha donat la benvinguda aquest dimecres a la 16a edició de la Ruta de la tapa, un esdeveniment consolidat a la parròquia que enguany s'ha marcat com a objectiu superar el nombre de racions venudes l'any passat, quan es va arribar fins a les 9.217. Tal com ha explicat la consellera de Turisme del comú, Judith López, l'esdeveniment, que s'allargarà fins dissabte, també representa una aposta del comú per dinamitzar els establiments de restauració de la parròquia i "donar vida" al poble. En aquesta edició hi participen divuit restauradors -quatre més que l'any passat- i la principal novetat és la incorporació de més locals que ofereixen tapes dolces. Novament, les racions -a un preu de quatre euros- s'acompanyen de cervesa o sidra.


07.05.2025, 20.11 h
Societat, Parròquies
Sant Julià
Redacció

Foto: M. P.

Les primeres racions que s'han servit al bar-restaurant 100 x hora en el marc de la Ruta de la tapa.

Foto: M. P.

La ració que serveix el bar-restaurant 100 x hora.

Foto: M. P.

La ració que serveix el bar-restaurant 100 x hora.

Foto: M. P.

L'equip comunal de Sant Julià de Lòria dona el tret de sortida a la Ruta de la tapa.

Foto: M. P.

L'equip comunal de Sant Julià de Lòria dona el tret de sortida a la Ruta de la tapa.

Foto: M. P.

La tapa que ofereix l'snack-bar La Valireta.

Foto: M. P.

Un dels espectacles de màgia que s'ofereix en el marc de la Ruta de la tapa.


La consellera de Turisme del comú de Sant Julià de Lòria, Judith López, explica les novetats i l'objectiu d'aquest any.


La consellera de Turisme del comú de Sant Julià de Lòria, Judith López, assegura que la Ruta de la tapa és un esdeveniment esperat a la parròquia.