Sant Julià de Lòria ha donat la benvinguda aquest dimecres a la 16a edició de la Ruta de la tapa, un esdeveniment consolidat a la parròquia que enguany s'ha marcat com a objectiu superar el nombre de racions venudes l'any passat, quan es va arribar fins a les 9.217. Tal com ha explicat la consellera de Turisme del comú, Judith López, l'esdeveniment, que s'allargarà fins dissabte, també representa una aposta del comú per dinamitzar els establiments de restauració de la parròquia i "donar vida" al poble. En aquesta edició hi participen divuit restauradors -quatre més que l'any passat- i la principal novetat és la incorporació de més locals que ofereixen tapes dolces. Novament, les racions -a un preu de quatre euros- s'acompanyen de cervesa o sidra.
La consellera de Turisme del comú de Sant Julià de Lòria, Judith López, explica les novetats i l'objectiu d'aquest any.
La consellera de Turisme del comú de Sant Julià de Lòria, Judith López, assegura que la Ruta de la tapa és un esdeveniment esperat a la parròquia.