Dilluns 01 de desembre de 2025
|
19:11 H
Una cinquantena d’experts participa en la segona jornada formativa del Pla Gastronòmic d’Andorra

El Pla Gastronòmic d’Andorra ha desplegat aquest dilluns la segona jornada formativa prevista, que en aquesta ocasió s’ha dedicat al servei a la sala i al celler en l’hostaleria i la restauració. La sessió, que s’ha celebrat al llarg d’aquest matí, ha reunit una cinquantena de professionals vinculats a la gastronomia andorrana, com ara empresaris, cuiners, sommeliers i altres membres de sala. El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha destacat en el seu parlament inaugural la importància de treballar en aquest aspecte amb l’objectiu d’assolir l’excel·lència en el tracte i l’experiència que el client s’emporta: “aquest esperit de servei té molt a veure amb la nostra gastronomia d’alta muntanya, que es basa en el territori i el producte, però també en les persones i en els vincles que teixim”.


01.12.2025, 16.08 h
Societat
Nacional
Redacció

Foto: Govern

Durant la sessió.